datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Városi hírek Turisztikai Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Befejeződött a Fáy Iskola energetikai korszerűsítése

Közel 90 millió forintból valósult meg a soproni Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakközépiskola energetikai korszerűsítése és a nyílászárók cseréje. A felújításhoz az önkormányzat 66 millió forintos támogatást nyert el.

Sopron, 2011.12.15.

A munkaterület átadás 2011. szeptember 13-án volt.

A kivitelezés során a nyílászárók közel 2/3-át kicserélték, ami közel 90 korszerű műanyag ablakot jelent. A munkálatok során több mint 1300 négyzetméternyi felületet – homlokzatot és tetőt- szigeteltek le, valamint elvégezték a fűtéskorszerűsítést is (megújult a fűtési rendszer csővezetéke, valamint az épületben található radiátorokra hőszabályzókat szereltek).

A projekt összköltsége 86 millió forint, amiből az Európai Unió Kohéziós Alap támogatásának mértéke 66 millió forint, míg a város önrésze 20 millió forint. A beruházásnak köszönhetően jelentősen emelkedett az épület energetikai besorolása, ez pedig hozzájárulhat az oktatási feltételek további javulásához.

A kivitelezés befejezési határideje 2011. december 28.-a lett volna. A kivitelező azonban már a határidő előtt befejezte a munkát.

Kedvezményezett: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata

web_banner_sopron_hu_fayH.jpg

 

A felújításról készült fotódokumentációk az alábbi linkekre kattintva elérhetőek:

Fotódokumentáció 1

Fotódokumentáció 2

2011. december 15. / Pályázati hírek