datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Turisztikai Portál Önkormányzati Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Bursa Hungarica 2016

 

Tisztelt Pályázók!

 

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése idén is döntött arról, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2016. évi fordulójához.

 

A pályázat lebonyolításával kapcsolatos teendőket ellátó Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiadott dokumentumok alapján 2015. október 5-től 2015. november 9-ig lehet a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat (A, B típusút egyaránt) benyújtani.

 

A pénzbeli és természetbeni ellátások helyi szabályairól szóló Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 4/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelet 33.§ (6) bekezdése alapján az ösztöndíj folyósításának feltétele, hogy az egy háztartásban élők egy főre jutó jövedelme legfeljebb az öregségi nyugdíjminimum négyszerese (114.000 Ft) lehet.

 

A korábbi évekhez hasonlóan a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (Eper-Bursa) pályázói regisztráció szükséges (azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben már regisztráltak, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az Eper-Bursa rendszerbe), melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot - az önkormányzat által meghatározott szükséges mellékletekkel együtt, melyek a www.sopron.hu oldalról letölthetõk, illetve a Humánszolgáltatási Osztályon (Fő tér 1.) átvehetõk - kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál (Humánszolgáltatási Osztály, Fő tér 1.) kell benyújtani 2015. november 9-ig.


Letölthető dokumentumok:

"A" típusú pályázat kiírása

"B" típusú pályázat kiírása

Jövedelemigazolás

Munkáltatói igazolás

Vagyonnyilatkozat