EUROPA | TED > Latest publications > Search result > 277467-2009

Document 277467-2009-HU

Access document: http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:277467-2009:TEXT:HU:HTML
First Previous  20/27 Next Last
07/10/2009    S193    Európai Közösségek – Árubeszerzésre irányuló szerződések – Nyílt eljárás

HU-Sopron: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek

2009/S 193-277467

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Árubeszerzés

I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK):

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata, Fő tér 1., Κapcsolattartó Dr. Fodor Tamás, HU-9400 Sopron. Tel.  +36 99515100. Fax  +36 99320939.

További információk a következő címen szerezhetők be: Pro-Vital 2000 Kft., Késmárki u. 8., Κapcsolattartó Toperczer Ferenc, HU-1118 Budapest. Tel.  +36 14790094. E-mail ftoperczer@provital2000.hu. Fax  +36 13221723.

A dokumentáció és további iratok (a versenypárbeszédre és a dinamikus beszerzési rendszerre vonatkozók is) a következő címen szerezhetők be: Pro-Vital 2000 Kft., Késmárki u. 8., Κapcsolattartó Toperczer Ferenc, HU-1118 Budapest. Tel.  +36 14790094. E-mail ftoperczer@provital2000.hu. Fax  +36 13221723.

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Pro-Vital 2000 Kft., Késmárki u. 8., Κapcsolattartó Toperczer Ferenc, HU-1118 Budapest. Tel.  +36 14790094. E-mail ftoperczer@provital2000.hu. Fax  +36 13221723.

I.2) AZ AJÁNLATKÉRŐ TÍPUSA ÉS FŐ TEVÉKENYSÉGE VAGY TEVÉKENYSÉGEI:
Regionális vagy helyi hatóság.
Általános közszolgáltatások.
Az ajánlatkérő más ajánlatkérők nevében folytatja a közbeszerzési eljárást: nem.

II. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS TÁRGYA

II.1) MEGHATÁROZÁS
II.1.1) Az ajánlatkérő által a szerződéshez rendelt elnevezés:
Sopron - Élelmiszerbeszerzés a 2010. évre.
II.1.2) A szerződés típusa, valamint a teljesítés helye:
Árubeszerzés.
Adásvétel.
A teljesítés helye: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata közigazgatási területe.

NUTS-kód: HU221 .

II.1.3) A hirdetmény a következők valamelyikére irányul:
Közbeszerzés megvalósítása.
II.1.4) Keretmegállapodásra vonatkozó információk:
II.1.5) A szerződés meghatározása/tárgya:
Élelmiszer-beszerzés szállítási szerződés keretében Sopron Megyei Jogú Város intézményeinek ellátására, a dokumentációban részletezetteknek megfelelően.
II.1.6) Közös Közbeszerzési Szójegyzék (CPV):

15000000.

II.1.7) A szerződés a Közbeszerzési Megállapodás (GPA) hatálya alá tartozik-e?:
Igen.
II.1.8) Részekre történő ajánlattétel:
Igen.
Az ajánlatok benyújthatók: egy vagy több részre.
II.1.9) Elfogadhatók-e változatok (alternatív ajánlatok)?:
Nem.
II.2) SZERZŐDÉS SZERINTI MENNYISÉG VAGY ALKALMAZÁSI KÖR
II.2.1) Teljes mennyiség:
I. rész Mirelit áru
II. rész Zsiradék
III. Konzerváruk
IV. rész Gyümölcslevek
V. rész Cereáliák
VI. rész Száraztészták
VII. rész Cukrásztermékek
VIII. rész Fűszerek ízesítők
IX. "Kényelmi termékek"
X. Édesipari termékek
XI. Tőkehúsok
XII. Szárnyashúsok
XIII. Húskészítmények
XIV. Tej - Tejtermékek
XV. Kenyér - pékárú
XVI. Gyümölcs
XVII. Zöldség
Ajánlatkérő a "B" mellékletben meghatározott mennyiségektől -50 %-kal eltérhet. Ahol Ajánlatkérő az áruk meghatározásánál adott márkára utal, a Kbt. 58. § (7) bekezdésének megfelelően azzal egyenértékű teljesítést is elfogad.
II.2.2) Vételi jog (opció):
Nem.
II.3) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY A BEFEJEZÉS, A TELJESÍTÉS HATÁRIDEJE:
Kezdés: 1.1.2010. befejezés: 31.12.2010.

A RÉSZEKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A RÉSZ SZÁMA 1 MEGHATÁROZÁS: szállítási szerződés
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
I. rész Mirelit áru.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15896000.

3) MENNYISÉG:
I. Mirelit áru Összesen Mértékegység
1. Halfilé/Argentin hekkfilé interfóliás, jégmentes 3120 KG
2. Tonhal 288 KG
3 Panírozott halrudacskák 25 g-os, 6 db-os kiszerelés 100 %-os haltartalom 960 KG
4 Csirke alsócomb 1 200 KG
5 Csirke felső comb 1 800 KG
6 Csirke mell (csontos) 360 KG
7 Csirke mell filé 240 KG
8 Csirke máj (szív nélkül) 840 KG
9 Pulyka comb filé 240 KG
10 Pulyka mell (filé) 240 KG
11 Bab (fejtett) 900 KG
12 Fehérgyökér kocka 5 052 KG
13 Kapor (apróravágott) 136,8 KG
14 Karalábékocka 4 104 KG
15 Karfiol min. 60mm-es 5 174,4 KG
16 Kukorica (morzsolt, csemege) 2 568 KG
17 Kukorica (csöves) 1 440 KG
18 Sárgarépakocka 5 664 KG
19 Sóskakrém (2,5/kiszerelés) 1 572 KG
20 Parajkrém (2,5/kiszerelés) 3 204 KG
21 Tök (gyalult-kaporral) (2,5/kiszerelés) 7 111,2 KG
22 Sütőtök 288 KG
23 Zellerkocka 1 314 KG
24 Cukkíni 120 KG
25 Spárga 120 KG
26 Sárgahüvelyű bab 7 466,4 KG
27 Zöldhüvelyű bab 600 KG
28 Zöldborsó (zsenge) 13 747,2 KG
29 Zöldpetrezselyem (apróra vágott) 864 KG
30 Húsleveszöldség 1 392 KG
31 Kelbimbó 216 KG
32 Brokkoli 660 KG
33 Gesztenyemassza 228 KG
34 Meggy (magozott) 552 KG
35 Ribizke 288 KG
36 Szilva (magozott, felezett) 1 200 KG
37 Szilvásgombóc (mag nélküli, max. 5,5 dkg/db) 3 708 KG
38 Ízes túrósderelye (lédig) 1 272 KG
39 Réteslap (200 gr) 48 KG
40 Különféle jégkrém 110 ml/db 504 Db
41 Mexikói keverék 10/1 1 520,4 KG
42 Hasábburgonya 480 KG
43 Burgonya krokett 120 KG
44 Húspogácsa 10/1 96 KG
45 Lecsó 480 KG
46 Vegyesfőzelék 1 200 KG
47 Finomfőzelék 276 KG
48 Rösti (2,5 kg-os kiszerelés) 120 KG
49 Erdei Gyümölcs mix 144 KG
50 Panírozott sajt (trapista; 2,5/csomag) 57,6 KG
51 Csirke szárny 360 Kg
52 Túrótöltelékes gombóc 540 Kg
53 Nudli fagyasztott 288 Kg.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 2 MEGHATÁROZÁS: szállítási szerződés
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
II. rész Zsiradék.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15400000.

3) MENNYISÉG:
1 II. Zsiradék Mértékegység Összesen
2 Étolaj 10l (napraforgó alapú) L 20760
3 Étolaj 1l (napraforgó alapú) L 2826
4 Margarin extra (10 kg-os, 80 %-os zsírtartalom) KG 1 200
5 Margarin extra (0,25 kg-os, 70 %-os zsírtartalom) KG 452,4
6 Margarin extra (0,5 kg-os, 70 %-os zsírtartalom) KG 1572
7 Margarin leveles (10 kg-os, 80 %-os zsírtartalom) KG 600
8 Margarin Vénusz (10 kg-os, 80 %-os zsírtartalom) KG 960
9 Margarin csészés (500g-os, min. 48 % zsírtartalom) KG 966
10 Margarin csészés (500g-os, light) KG 306
11 Minimargarin (0,02 kg-os, min 48 %-os zsírtartalom) KG 3 847,2
12 Szendvicskrém (200 g-os többféle ízben) KG 110,4
13 Ráma combi profi 3,7 (Kbt. 58. § (7) bek. szerint vagy azzal egyenértékű) L 12.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 3 MEGHATÁROZÁS: szállítási szerződés
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
III. Konzerváruk.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15331460, 15897200.

3) MENNYISÉG:
III. Konzerváruk Mértékegység Összesen
1. Cseresznye befőtt 5/1 MAGVAS Kg 768
2. Meggy befőtt 5/1 MAGOZOTT Kg 696
3. Meggy befőtt 5/4 MAGOZOTT Db 240
4. Szilvabefőtt 5/1 Db 96
5. Őszibarack befőtt (hámozott, felezett) Kg 1 488
6. Őszibarack befőtt (hámozott, felezett) 1/1 Kg 148,8
7. Körtebefőtt (felezett) Kg 300
8. Almabefőtt 5/1 L 60
9. Almabefőtt 5/4 Db 228
10 Ananász (karika 3035 gr) Kg 360
11 Ananász (darabolt, 5/4) Db 146,4
12 Csemege uborka 5/1 (6-9 cm-es) Kg 2 695,2
13 Ecetes almapaprika 5/1 Kg 336
14 Vegyesvágott savanyúság 5/1 Kg 420
15 Céklasaláta Kg 120
16 Céklasaláta (5/4 üveg) Db 72
17 Ecetes torma Kg 24
18 Ecetes torma (0,2 l/üveg) Db 117,6
19 Lecsó 5/1 (30 %-os paprikatartalom) Kg 4 332
20 Paradicsompüré (28-30ref %-os,) 4 500 GR Kg 480
21 Paradicsompüré (28-30ref %-os, 4 550 gr/doboz Kg 1885,2
22 Húskrém 125GR Db 2 592
23 Szárnyasmájkrém (65 gr) Db 1 560
24 Szárnyasmájkrém (65 gr) tép.záras Db 2 400
25 Sertésmájkrém (65 gr-os) Db 7 600,8
26 Sertésmájkrém (62 gr-os) tép.záras Db 16 440
27 májkrém (48 gr)-tépőzáras Db 6 000
28 Baromfi szárnyaspástétom-(105 gr)-tépőzáras Db 21 600
29 Citromlé (50 %-os) 1/1 L 3076,8
30 Olaszos alapkrém (5 kg-os) Kg 71,76
31 Ketchup (5 kg-os) Kg 156
32 Ketchup (480 gr-os) Db 62,4
33 Mustár (5 kg-os) Kg 48
34 Mustár 1/1 Db 486
35 Fokhagymakrém (2,6 kg-os) Kg 144
36 Fokhagymakrém (75 gr-os) Db 636
37 Piros arany Kg 24
38 Erőspista (200 gr-os) Db 79,2
39 Édes Anna (210 gr-os) Db 28,8
40 Majonéz 5/1 Db 136,8
41 Akácméz 1/1 L 81,6
42 Akácméz 1/2 Kg 24
43 Méz (vegyes virágméz) Kg 108
44 Csitkelekvár Kg 108
45 Eperlekvár (3,9 kg-os) Kg 310,8
46 Áfonyalekvár (3,9 kg) Kg 112,8
47 Feketeribizke lekvár (5,5 kg-os) Kg 96
48 Málnalekvár (3,25 kg-os) Kg 186,6
49 Sárgabarack lekvár (3,9 kg) Kg 201,6
50 Sárgabarackíz 5/1 L 216
51 Sárgabarackíz 1/1 L 84
52 Kajsziíz 10/1 sütésálló Kg 324
53 Vegyesíz 10/1 sütésálló Kg 336
54 Szilvaíz 5/1 Db 36
55 Szilvaíz (3,9 kg) Kg 76,8
56 Miniíz (25 gr-os, több ízben) Db 39 600
57 Diabetikus jam (több féle íz, 20gr) Db 3 600
58 Mini méz(akác, 25 gr-os) Db 5 400
59 Mini méz(virág, 25 gr-os) Db 35 400
60 Mini méz(virág, 25 gr-os), diabetikus Db 3 600
61 Tavaszi vagdalt (150 gr-os) Db 1 903,2
62 Különleges vagdalthús (150gr-os) Db 2 457,6
63 Magyaros vagdalt (130gr) Db 691,2
64 Pápai löncshús (400 gr) Db 86,4
65 Löncshús (105 gr) tépőzáras Db 17 280
66 Olajos hal (tonhal, (125 gr) Db 204
67 Olajos hal szardínia, (120 gr) tépőzáras Db 11 856
68 Paradicsomos hal (155 gr) Db 1 044
69 Gombakonzerv 5/1 (champion) Db 194,4
70 Gombakonzerv 1/1 (champion) L 338,4
71 Lassagne szósz (2,6 kg) Kg 12
72 Pizzakrém (70 gr-os) Db 57,6
73 Cseresznye befőtt 5/1 Db 108
74 Cseresznye befőtt 5/4 Db 120
75 Meggybefőtt 5/1 (Magozott) Db 88,8
76 Lecsó 5/1 (30 %-os paprikatartalom) Db 168
77 Lecsó 5/4 (30 %-os paprikatartalom) Db 216
78 Őszibarack befőtt 1/1 Db 480
79 Almabefőtt 5/1 Db 28,8
80 Csemege uborka 5/1 (6-9 cm) Db 420
81 Csemege uborka 5/4 (6-9 cm) Db 396
82 Vegyesvágott savanyúság 5/1 Db 48
83 Céklasaláta 5/1 Db 24
84 Paradicsompüré 5/1 (28-30 ref) Db 48
85 Paradicsompüré 5/4 (28-30 ref) Db 216
86 Vegyesíz 0,5 kg-os, sütésálló Kg 48
87 Körtebefőtt (felezett) 5/1 Kg 168
88 Gyümölcskoktél 5/1 vegyesbefőtt Kg 408
89 Káposztával töltött ecetes almapaprika (18kg/vödör Kg 30
90 Meggy befőtt 5/1 MAGOZOTT 2 800g/db 300
91 Pörköltalap (2,6Kg) Kg 62,4
92 Tojásfehérje Kg 72
93 Olaszos alapkrém (2,6 kg-os) kg 95,76
94 Mustás (480 gr) db 36
95 Maci méz (virágméz) db 60
96 Őszibarackbefött (hámozott, felezett) 3 035 gr db 168
97 Ananász (karika 3035 gr) db 60
98 Ecetes almapaprika 5/1 db 24
99 Ketchup 5 kg db 48
100 Piros arany 160gr db 96
101 Sárgabarackíz 5/1 db 24
A konzerváruk tekintetében a töltősúlyra kell meghatározni az árat!.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 4
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
IV. rész Gyümölcslevek.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15980000.

3) MENNYISÉG:
IV. Gyümölcslevek Mértékegység Összesen
1. Őszibaracksürítmény min. 62 %-os (4850 gr-os) Db 240
2. Narancssürítmény min. 87 %-os (4850 gr-os) Db 120
3. Rostos gyümölcsnektár 4000 ml-es töltőtömeg (őszibarack min 50 %-os) Db 2 604
4. Rostos gyümölcsnektár 4000 ml-es töltőtömeg alma min 50 %-os) Db 120
5. Gyümölcslé 1/1 (25 %-os gyümölcstartalom) többféle ízben Db 7 200
6. Gyümölcslé 1/1 (100 %-os gyümölcstartalom) többféle ízben Db 2 352
7. Gyümölcslé 0,2 lit. (25 %-os gyümölcstartalom) többféle ízben Db 42 240
8. Gyümölcslé 0,2 lit. (12 %-os gyümölcstartalom) többféle ízben Db 72
9. Gyümölcslé 0,2 lit. (100 %-os gyümölcstartalom) többféle ízben Db 29 400
10. Bébiital 0,2 lit. (sütőtök-alma, őszibarack-alma, őszibarack) egyenlő mennyiségben Db 360
11. Málnaöntet L 24
12. Ásványvíz (1,5 lit, szénsavas) L 751,2
13. Ásványvíz (1,5 lit, enyhe) L 636
14. Ásványvíz (1,5 lit, szénsavasmentes) L 636
15. Ásványvíz (0,5 lit, szénsavas) L 6000
16. Ásványvíz (0,5 lit, szénsavasmentes) L 6000
17. Coca-cola széns. üdítőital 2/1-vagy azzal egyenértékű L 180
18. Fanta narancs széns. üdítőital 2/1-vagy azzal egyenértékű L 180
19. Narancs ízű szörp 5/1 L 24
20. Multivitaminos ízű szörp 5/1 L 69,6
21. Pezsgő (alkoholmentes 0,7 lit) L 84.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 5
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
V. rész Ceriáliák, cukrok, szárazhüvelyesek.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15831000, 15600000.

3) MENNYISÉG:
V. Ceriáliák, cukrok, szárazhüvelyesek Mértékegység Összesen
1. Búzadara (1 kg-os) Kg 4212
2. Búzaliszt BL55 (40 kg-os) Kg 16 320
3. Búzaliszt BL55 (2 kg-os) Kg 11 923,2
4. Rétesliszt pannon 2/1 Kg 1 588,8
5. Kukoricaliszt (1 kg-os) Kg 60
6. Gabonapehely (kakaós, 7,5 kg-os) Kg 240
7. Gabonapehely (30 gr-os) Db 3600
8. Gabonapehely (töltött 30 gr-os) Db 8 436
9. Napraforgómag 1KG Kg 24
10. Szezámmag Kg 62,4
11. Rizs "A" 1/1 Kg 4977,6
12. Rizs (fényezetlen, "B" minőségű) Kg 17 040
13. Levesgyöngy (vitamínozott) Kg 360
14. Pirított zsemlekocka (zöldfűszeres) 1 kg-os Kg 96
15. Kristálycukor Kg 13 200
16. Kristálycukor 1/1 Kg 11 582,4
17. Porcukor 20 kg-os Kg 3 600
18. Porcukor 0,5 kg-os Kg 1 704
19. Édesítőszer (tabletta, 400 db-os) Db 74,4
20. Édesítőszer (150ml) Db 48
21. Szárazbab (tarka, 50 kg-os) Kg 1 200
22. Szárazbab (tarka, 5 kg-os) Kg 618
23. Vágott borsó (50 kg-os) Kg 480
24. Vágott borsó (5/1, kg-os) Kg 270
25. Lencse (50 kg-os) Kg 1200
26. Lencse (5/1, kg-os) Kg 474
27. Fehérbab Kg 252
28. Levesgyöngy 5/1 Kg 48
29. Búzaliszt BL55 25Kg-os Kg 3000.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 6
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
VI. rész Száraztészták.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15851100.

3) MENNYISÉG:
VI. Száraztészták Mértékegység Összesen
1. Körettészták(copfocska, kagyló, orsó, szarvacska, makaróni, csőtészta, nagykocka) 4 tojásos, 5 kg-os Kg 10 452
2. Levesbetétek (ABC, cérnametélt, csillag, eperlevél, gyűrű, kiskocka) 4 tojásos, 5 kg-os Kg 3 757,2
3. Fodros metélt (2 tojásos, 5 kg-os) Kg 480
4. Nagykocka, fodros durum (12 kg-os) Kg 3 798
5. Pennetészta durum 15/1 Kg 60
6. Spagetti durum (14 kg-os) Kg 3600
7. Tarhonya durum (13 kg-os) Kg 3 000
8. Tarhonya 4 tojásos (13 kg-os) Kg 3 234
9. Hosszúmetélt 4 tojásos, 5 kg-os Kg 4 005,6
10. Hosszúmetélt 6 tojásos, 5 kg-os Kg 600
11. Nagykocka 6 tojásos, 5 kg-os Kg 441,6
12. Orsótészta 6 tojásos, 5 kg-os Kg 360
13. Spagetti (4 tojásos, 5 kg-os) Kg 780
14. Spagetti (3tojásos, 5 kg-os) Kg 240
15. Tarhonya (3 tojásos 5 kg-os) Kg 840
16. Rizsszem (4 tojásos) 5/1 Kg 264
17. Lassegne 20/1 Kg 96
18. Tészta gluténmentes (0,2 kg-os) Kg 24.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 7
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
VII. rész Cukrásztermékek.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15812100, 15833000.

3) MENNYISÉG:
VII. Cukrásztermékek Mértékegység Összesen
1. Csokoládé bevonó (étcsoki, 25 kg-os) Kg 180
2. Csokoládé bevonó (étcsoki, 1 kg-os) Kg 18
3. Fondan (20 kg-os) Kg 72
4. Mazsola 1/1 Kg 236,4
5. Tortadara 1/1 Kg 12
6. Dejó (10 kg-os) Kg 72
7. Étkezési kukoricakeményítő (5 kg-os) Kg 132
8. Colco paszta-emulgeáló paszta Kg 72
9. Kókuszreszelék 1/1 Kg 14,4
10. Pudingpor (vanília, 15 kg-os) Kg 153,6
11. Pudingpor (vanília, 1 kg-os) Kg 137,28
12. Pudingpor (csoki 4 kg-os) Kg 55,2
13. Pudingpor (eper, 1,2 kg-os) Kg 93,6
14. Pudingpor sütésálló Kg 72
15. Sütőrum L 2,4
16. Rumaroma Db 30
17. Sütőpor 1/1 Kg 40,8
18. Sütőpor 10 gr-os Db 240.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 8
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
VIII. rész Fűszerek, ízesítők.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15870000.

3) MENNYISÉG:
VIII. Fűszerek, ízesítők Mértékegység Összesen
1. Babérlevél (100 gr-os) Kg 6,72
2. Bors egész (250 gr-os) Kg 18,72
3. Bors törött (250 gr-os) Kg 89,4
4. Csemegepaprika (őrölt, 1 kg-os) Kg 498,6
5. Citromsav Kg 1,2
6. Ételízesítő (10 kg-os) Kg 1 735,2
7. Ecet 10 %-os (biológiai erjesztéssel készült) L 1 591,2
8. Fahéj (egész, 15 gr-os) Kg 10,8
9. Fahéj (őrölt, 1000 gr-os) Kg 21,24
10. Köménymag (egész 250 gr-os) Kg 33,96
11. Köménymag (őrölt 250 gr-os) Kg 25,44
12. Majoranna (150 gr-os) Kg 28,32
13. Tárkony (0,2 kg/üveg) Db 6
14. Rozmaring (250 gr-os) Kg 1,2
15. Kakukkfű (250 gr-os) Kg 1,44
16. Oregánó (8 gr-os) Db 12
17. Szárnyas fűszerkeverék 1/1 Kg 24
18. Só (jódozott, finom, 1000 gr-os) Kg 10 869,6
19. Szegfűszeg (egész, 10 gr-os) Kg 16,2
20. Vaníliás cukor (1000 gr-os) Kg 139,2
21. Tea (konzum, 250 gr-os) Kg 303,6
22. Tea (gyümölcs vegyes, filteres) Kg 21,12
23. Csipkebogyótea 1/1 Kg 72
24. Tea izesítő Kg 60
25. Aszpik Kg 2,4
26. Zselatin (0,5 kg) Kg 1,2
27. Oregánó (25 gr-os) Kg 1,2
28. Bazsalikom (0,25 kg) Kg 1,2
29. Tárkony (0,25 kg) Kg 1,2.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 9
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
IX. rész "Kényelmi termékek".
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15800000.

3) MENNYISÉG:
IX. "Kényelmi termékek" Mértékegység Összesen
1. Bolognai spagetti fix (3 kg-os) Kg 218,4
2. Burgonyapüré tejporos (4 kg-os) Kg 1 380
3. Burgonyagombócpor (4,5 kg-os) Kg 120
4. Gombakrémleves (3 kg-os) Kg 192
5. Kapormártás (2 kg-os) Kg 112,8
6. Kapor saláta öntet Kg 16,8
7. Falusi májgombócleves (2,5 kg-os) Kg 24
8. Tyúkhús erőleves (2,5 kg-os) Kg 120
9. Marhahúsleves 2,5 kg-os) Kg 36
10. Marhahús erőleves (2 kg-os) Kg 72
11. Kagylótésztaleves (2 kg-os) Kg 96
12. Karfiolkrémleves (1,5 kg-os) Kg 192
13. Pásztorleves (2 kg-os) Kg 122,4
14. Póréhagymaleves (1,5 kg-os) Kg 128,4
15. Szárnyaskrémleves brokkolival (3 kg-os) Kg 108
16. Tavaszi jérceleves (2 kg-os) Kg 134,4
17. Zöldségkrémleves Kg 36
18. Zellerkrémleves (3 kg-os) Kg 86,4
19. Fokhagymakrémleves (2,5 kg-os) Kg 156
20. Spárgakrémleves (2,5 kg-os) Kg 32,4
21. Gulyásleves alappor 2/1 Kg 86,4
22. Tárkonyos levesalap (2,5 kg-os) Kg 126
23. Tésztaszósz-Quatro formaggi (2,5 kg-os) Kg 84
24. Vadas fix Kg 9,6
25. Tokány fix Kg 36
26. Chili alap Kg 15,6
27. Felfújt alap (2 kg-os) Kg 38,4
28. Italpor Kg 24
29. Tejszínhabpótló por Kg 12
30. Sülthús izesítő por Kg 30
31. Pörkölt alap kg 72.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 10
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
X. rész: Édesipari termék.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15833000.

3) MENNYISÉG:
X. Édesipari termék Mértékegység Összesen
1. Nápolyi szelet (csokoládéval bevont, 28 gr-os) Db 5 565,6
2. Nápolyi szelet (csokoládéval bevont, 45 gr-os) Db 11 445,6
3. Sport szelet XL-es (45 gr-os)-vagy azzal egyenértékű Db 5 400
4. Sport szelet (30 gr-os) Db 6 240
5. Boci aero tejszelet (35 gr-os))-vagy azzal egyenértékű Db 1 800
6. Lottó szelet (45 gr-os) Db 1 200
7. Müzliszelet (20 gr-os) Db 67 800
8. Müzliszelet (25 gr-os) Db 528
9. Abonett (0,11kg/csomag) Kg 124,8
10. Abonett glutén mentes (0,12kg/csomag) Kg 60
11. Korpovit keksz (0,13 kg/csomag) Kg 240
12. Háztartási keksz (1/1) Kg 684
13. Sós keksz (0,11 kg-os) Kg 120
14. Teasütemény Kg 162
15. Gofri (21 gr-os, fahéjas, kakaós) Db 12 576
16. Mogyorókrém (5 kg-os) Kg 132
17. Mogyorókrém (30 gr-os) Db 6 360
18. Mogyorókrém (20 gr-os) Db 16 560
19. Csokifigura (nyúl, 250 gr-os) Db 619,2
20. Csokifigura (télapó, 500 gr-os) Kg 319,2
21. Csokifigura (télapó, 250 gr-os) Db 420
22. Szaloncukor (piros csomagolásban, zselés) Kg 258
23. Babapiskóta (5 kg-os) Kg 168
24. Babapiskóta (200 gr-os) Db 174
25. Töltött piskóta (35 gr-os) Db 9 600
26. Vaníliás karika (2db-os csomagolt, 40 gr-os) Db 9 648
27. kakaópor (10-12 % kakaótar., alkilizált, 5 kg-os) Kg 154,8
28. kakaópor instant (cukrozott, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított, 6 kg-os) Kg 554,4
29. Kávé insant Kg 48
30. Pótkávé instant Kg 45,6
31. Kávé (őrölt, 1/1) Kg 19,2
32. Cikória (kávépótló) Kg 66
33. Csokiparány lédig (5 kg-os) Kg 48
34. Nápolyi lédig Kg 165,6
35. Mézespuszi aprosütemény Kg 24
36. Müzli 250 GR Kg 30
37. Gabonapehely (kakaós) Kg 26,4
38. Diabetikus sütemény (0,5 kg-os) Kg 120
39. Puffasztott rízs és búza (0,1 kg/csom) Kg 264
40. Háztartási keksz (0,2 kg-os) Kg 6
41. Csokifigura (nyúl, 40 gr-os tej) Db 480
42. Csokifigura (tojás, 25 gr-os tej) Db 480
43. Csokifigura (télapó, 40 gr-os, tej) Db 480
44. Csokifigura (függelék, 25 gr-os tej) Db 360
45. Szaloncukor (vegyes) Kg 54
46. Kakaópor (20-22 %-os kakaótartalommal 1/1) Kg 50,4
47. Croissant (65 gr-os) Db 6000
48. Mogyorókrém Kg 12.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 11
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XI. rész Tőkehúsok.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15100000.

3) MENNYISÉG:
XI. Tőkehúsok Mértékegység Összesen
1 Húsos csont (Karaj, tarja ) kg 4 740
2. Fehércsont kg 300
3. Marhafelsál kg 216
4. Marhacomb (dió, rózsa, frikandó) kg 3 624
5. Marha apróhús kg 36
6. Sertéscomb (csont nélkül) kg 37 723,2
7. Sertés comb (darált) kg 192
8. Sertéskaraj (csont nélkül) kg 11 660,4
9. Sertéslapocka kg 7 320
10. Sertésoldalas kg 1848
11. Dagadó kg 720
12. Sertés tarja (csont nélkül) kg 1 821,6
13. Sertés zsír kg 1686
14. Sertésmáj kg 1018,8
15. Sertéscsülök (hátsó) kg 360
16. Sertéscsülök füstölt (hátsó) kg 144
17. Kocsonyahús (láb, köröm, bőr) kg 336
18. Tüdő, szív (sertés) kg 105,6.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 12
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XII. rész Szárnyashúsok.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15110000.

3) MENNYISÉG:
XII. Szárnyashúsok-előhűtött Mértékegység Összesen
1 Csirkecomb Kg 9 524,4
2 Csirkemell Kg 2 736
3 Csirkemell filé Kg 3 000
4 Csirkeszárny 1/1 Kg 1 447,2
5 Pulykacomb filé Kg 3 450
6 Pulykamell filé Kg 6 158,4
7 Pulykaszárny Kg 240
8 Csirkemáj (szív nélkül) Kg 3 038,4
9 Zúza Kg 360
10- Csirke far-hát 1/1 Kg 652,8
11. Csirke felsőcomb Kg 432.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 13
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XIII. rész Húskészítmények.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15100000.

3) MENNYISÉG:
XIII. Húskészítmények Mértékegység Összesen
1 Juhbeles virsli szójamentes (Ringa minőség) 10 % kg 5 124
2 Szafaládé, krinolin 10 % kg 1 614
3 Kenőmájas (Pick minőségű) 12 % kg 712,8
4 Kenőmájas sertés 100g kg 972
5 Főzőkolbász kg 948
6 Főzőkolbász (pulyka) kg 840
7 Lecsókolbász 11 % kg 1 125,6
8 Nyári turista 16 % kg 1 125,6
9 Gépsonka (kapuvári minőségű) 15 % kg 2 346
10 Gépsonka szeletelt (kapuvári minőségű) 15 % kg 6
11 Párizsi (sertés) kg 2 932,8
12 Párizsi szeletelt (sertés) 10 % kg 36
13 Párizsi (baromfi, csirke)10 % kg 304,8
14 Párizsi (baromfi, pulyka) 10 % kg 24
15 Párizsi sajtos (baromfi. Csirke) kg 194,4
16 Olasz felvágott 13 % kg 1 006,8
17 Vikend felvágott 12 % kg 969,6
18 Löncs kg 178,8
19 Soproni felvágott (Gyula-hús minőségű) 13 % kg 957,6
20 Soproni felvágott szeletelt (Gyula-hús minőségű) 13 % kg 12
21 Vadász felvágott kg 384
22 Zalai felvágott 13 % kg 2 239,2
23 Fokhagymás felvágott kg 74,4
24 Sonkás felvágott kg 127,2
25 Pulykasonka felvágott kg 212,4
26 Csirkemellsonka felvágott kg 314,4
27 Mexikói felvágott kg 112,8
28 Tavaszi felvágott kg 278,4
29 Csemege szalámi kg 27,6
30 Gyulai szárazkolbász kg 230,4
31 Pick szalámi kg 139,2
32 Alpesi kolbász kg 112,8
33 Diákcsemege felvágott kg 68,4
34 Bécsi felvágott kg 52,8
35 Bécsi speciál kg 182,4
36 Csomagolt párizsi (sertés, 100g-os) db 240
37 Füstölt házi húsoskolbász 15 % kg 1 034,4
38 Zsírszalonna (nyers) kg 120
39 Kenyérszalonna kg 218,4
40 Kolozsvári szalonna kg 1 128
41 Csécsei szalonna kg 72
42 Császárhús kg 360
43 Disznósajt kg 187,2
44 Véres hurka kg 789,6
45 Májas hurka kg 717,6
46 Sütnivaló kolbász kg 1 020
47 Debreceni kolbász kg 588
48 Étkezési tepertő kg 414
49 Tepertőkrém 0,25 db 1 236
50 Kolbászos géprolád kg 100,8
51 Fűstölt főtt tarja kg 648
52 Füstölt főtt császárszalonna kg 278,4
53 Kötözött comb kg 52,8
54 Füstölt comb kg 120
55 Húskenyér kg 1 084,8
56 Műbeles vírsli (Ringa minőségű) 10 % kg 240
57 Löncs felvágott kg 24
58 Pápai sonkás páros kg 48
59 Gépsonka szeletelt (0,005kg/cs kapuvári minőségű) 15 % db 24 000
60 Párizsi (0,005kg/cs baromfi, csirke) 10 % db 24 000
61 Zalai felvágott (0,005kg/cs) 13 % db 24 000
62 Zalai felvágott (100 gr) 13 % kg 240
63 Erdélyi szalonna kg 60
64 Lángolt kolbász (gyulai minőségű) kg 48.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 14
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XIV. Tejtermék.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15500000.

3) MENNYISÉG:
XIV. Tejtermék Mértékegység Összesen
1. Tej 5/1 2,8 % zsírtartalom lt 11 256
2. Tej 1/1 2,8 % zsírtartalom lt 11 1360
3. Tej 1/1 2,8 % zsírtartalom (tartós) lt 1 860
4. Tej 1/1 1,5 % zsírtartalom lt 40 800
5. Tej 1/2 2,8 % zsírtartalom lt 600
6. Tej 1/5 2,8 % zsírtartalom lt 31 200
7. Kakaó 1/5 2,8 % zsírtartalom lt 6 000
8. Tejföl 5/1 20 % zsírtartalom lt 22 764
9. Tejföl 450g-os 20 % zsírtartalom lt 45
10. Tejföl 175g. 20 % zsírtartalom db 14 760
11. Kefír 175 natúr. db 32 044,8
12. Joghurt (natúr 175g-os) db 17784
13. Túró (5kg-os min.25 %-os zsírtartalmú) kg 6 936
14. Túró (0,5kg-os,min.25 %-os zsírtartalmú) kg 264
15. Edámi sajt (min.40 %-os zsírtartalmú) kg 252
16. Trappista sajt (min.45 %-os zsírtartalmú) kg 3 093,6
17. Pannónia sajt kg 18
18. Karaván sajt kg 48
19. Sajtkrém (125g-os min.55 %-os zsírt.többféle ízben) kg 360
20. Sajtkrém (100g-os ,min.57 %-os zsírtartalmú többféle ízben) kg 1 224
21. Kockasajt (33g-os;min. 56 % zsírtartalmú) db 8 188,8
22. Ömlesztett sajt (25g-os cikkelyes, min.56 % zsírtartalom) kg 4 080
23. Ömlesztett sajt (17,5g-os cikkelyes ,min. 56 % zsírtartalom) kg 144
24. Camping sajt (100g-os natúr) db 960
25. Krémsajt (100g-os tejszínes) db 20 700
26. Szeletelt sajt (20g-os, gastro kiszerelés) kg 1 578
27. Vaj 1/10 kg 1 550,4
28. Vajkrém (250g-os többféle ízben) kg 1 362
29. Gyümölcsjoghurt (diabetikus több féle ízben 150g-os) db 10 800
30. Túró rudi (30gr-os, natúr) db 0
31. Túró rudi (30gr-os, vegyes ízben) db 26 352
32. Puding (125g vanília) db 20 412
33. Puding (125g csoki) db 1 212
34. Puding (62,5g vanília) db 2 040
35. Puding 62,5g csoki) db 2 040
36. Completta (400g-os) db 12
37. Tejszínhab 1/1 lt 222
38. Tejszínhab spray db 84
39. Krémtúró (vaníliás 100g-os) db 1 236
40. Minivaj 30g kg 4800
41. Tej 1/5 1,5 % zsírtartalom db 90 000
42. Kakaó 1/5 2,8 % zsírtartalom db 36 000
43. Ömlesztett sajt (25 g-os cikkelyes, min.56 % zsírtartalom) doboz 11 160
44. Gyümölcsjoghurt 150 gr (gyümölcsdarabokkal db 5856.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 15
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XV. Kenyér, pékárú.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

15810000.

3) MENNYISÉG:
XV. Kenyér, pékárú Mértékegység Összesen
1 Kenyér (fehér, 1 kg-os) Kg 25 430,4
2 Kenyér (félbarna, 1 kg-os) Kg 8 760
3 Kenyér (rozsos 1 kg-os) Kg 5 520
4 Zsúrkenyér (500 gr-os) Kg 96
5 Vizes zsemle 54 gr-os Db 499 848
6 Magos zsemle (40g) Db 20 760
7 Korpás zsemle (54g) Db 18 000
8 Tejes kifli 44 gr-os Db 135 000
9 Sós kifli 44 gr-os Db 21 000
10 Cukros kifli 47g Db 17 760
11 Sajtoskifli 60 gr-os Db 6 480
12 Kornspitz (40g) Db 48 600
13 Mintanyomott zsemle 34g Db 52 560
14 Korpás, szójás zsemle 40g Db 24 000
15 Graham buci 100 gr-os Db 3 600
16 Zsemlemorzsa 15/1 Kg 3 249,6
17 Élesztő (0,5 kg-os) Kg 313,2
18 Élesztő (50 gr-os) Kg 8,4
19 Kuglóf 1/1 Kg 240
20. Fonott kalács (0,5 kg-os) Kg 384
21. Kakaós kalács 1/1 Kg 126
22. Foszlós kalács 100 gr-os Db 15 120
23. Kakaós csiga 100 gr-os Db 14 640
24. Fahéjas csiga (100g) Db 1 680
25. Sajtosrúd 44g Db 4 800
26. Sajtosrúd 60 gr-os Db 13 440
27. Briós (10 dkg-os) Db 14 160
28. Briós (47 gr-os) Db 3 600
29. Gesztenyés búrkifli (100g) Db 2 400
30. Lekváros táska (100g) Db 5 280
31. Túrós táska 100 gr-os Db 11 400
32. Ökörszem (70g) Db 2400
33. Vaníliás croassant (100g) Db 3420
34. Csokis croassant (100g) Db 3420
35. Fánk (nutellás, 65 gr-os) Db 240
36. Fánk ízes, 50 gr-os) Db 5 100
37. Rozs kenyér 1 kg-os Kg 240
38. Hamburger zsemle (puffancs 98 gr-os) Db 1 680
39. Pizzás kifli Db 600
40. Kenyér (félbarna, 1 kg-os, szeletelt, csomagolt) Kg 67 200
41. Zsemlemorzsa 500 gr-os Kg 72.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 16
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XVI. Gyümölcs.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

03222000.

3) MENNYISÉG:
XVI. Gyümölcs Mennyiség Összesen
1 Alma (Jonagold, Idared, Golden) kb 8 cm-es átmérő Kg 30 960
2 Alma ipari Kg 4 800
3 Banán Kg 19 288,8
4 Citrom Kg 372
5 Dinnye Kg 3 924
6 Kiwi Kg 1 626
7 Füge csom 331,2
8 Datolya csom 331,2
9 Körte Kg 5 652
10 Mandarin Kg 2 856
11 Cseresznye Kg 2712
12 Meggy Kg 2 244
13 Narancs Kg 10 730,4
14 Őszibarack "B" Kg 3 432
15 Nektarin Kg 600
16 Szőlő csemege (fehér) Kg 2 598
17. Ananász Kg 24
18. Eper Kg 72
19. Szílva Kg 468
20. Sárgadinnye Kg 528.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:
A RÉSZ SZÁMA 17
1) A RÉSZ MEGHATÁROZÁSA:
XVII. Zöldség.
2) KÖZÖS KÖZBESZERZÉSI SZÓJEGYZÉK (CPV):

03220000.

3) MENNYISÉG:
XVII. Zöldség Mennyiség Összesen
1 Burgonya Desire Kg 112 399,2
2 Cékla Kg 3 408
3 Fejeskáposzta Kg 13 680
4 Vöröskáposzta Kg 792
5 Fejes saláta 30dkg-os fej 9 184,8
6 Fokhagyma Kg 348
7 Fehér gyökér Kg 4 096,8
8 Gomba (sampignon) Kg 1 716
9 Karalábé Kg 876
10 Karalábé Db 960
11 Karfiol Kg 1 020
12 Brokkoli Kg 48
13 Kelkáposzta Kg 6 099,6
14 Kínai kel Kg 2 220
15 Paradicsom Kg 3 177,6
16 Retek (5 db/cs) Csomó 2 767,2
17. Jégretek Kg 1 470
18. Savanyú káposzta Kg 2 979,6
19. Sárgarépa Kg 12 652,8
20. Kígyóuborka Kg 3 444
21. Vöröshagyma Kg 17 272,8
22. Vágott vegyes savanyúság Kg 780
23. Zeller Kg 1 200
24. Zeller Db 84
25. Zöldhagyma (5 db/cs) csomó 7 332
26. Zöldpaprika Kg 3 314,4
27. Zöldpaprika Db 780
28. Dió Kg 390
29. Mák Kg 528
30. Tojás "L" Db 187 800
31. Vajbab Kg 18
32. Tök Kg 180
33. Sütőtök Kg 168
34. Kapor csomag 156
35. Cukkíni Kg 108
36. Fertőtlenített tojás "L" Db 151 200
37. céklasaláta vödrös Kg 120
38. almapaprika vödrös Kg 120
39. Póréhagyma Db 60.
4) A SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA VAGY ELTÉRŐ KEZDÉSI/TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ FELTÜNTETÉSE:
5) TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZEKRŐL:

III. SZAKASZ: JOGI, GAZDASÁGI, PÉNZÜGYI ÉS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

III.1) A SZERZŐDÉSRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK
III.1.1) A szerződést biztosító mellékkötelezettségek:
Késedelmi kötbér, meghiúsulási kötbér.
III.1.2) Fő finanszírozási és fizetési feltételek és/vagy hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre:
Hetente a Kbt. 305. § (3) alapján.
III.1.3) A közös ajánlatot tevő nyertesek által létrehozandó gazdasági társaság, illetve jogi személy:
Nem követelmény.
III.1.4) Vonatkoznak-e a szerződés teljesítésére egyéb különleges feltételek?:
Nem.
III.2) RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
III.2.1) Az ajánlattevő/a részvételre jelentkező személyes helyzetére vonatkozó adatok (kizáró okok), ideértve a szakmai és cégnyilvántartásokba történő bejegyzésre vonatkozó előírásokat is:
Az előírások teljesítésének igazolásához szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, aki a Kbt. 60. § (1) bekezdésének hatálya alá esik, vagy akivel szemben a Kbt. 61. § (1) bekezdés d) pontjában meghatározott kizáró okok fennállnak.
Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, a közbeszerzés értékének 10 %-át.
Meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet akivel szemben a Kbt. 61.§ (1) bekezdés a)-c) pontjaiban foglalt kizáró okok fennállnak.
Az eljárásból kizárásra kerül azon ajánlattevő, akivel, illetőleg akinek a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójával, vagy a számára erőforrást nyújtó szervezettel szemben a Kbt. 62. § (1) bekezdés a)-b) pontokban felsorolt kizáró okok fennállnak.
A Kbt. 63.§ szerint a kizáró okok fenn nem állásáról ajánlattevőnek, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak, valamint az ajánlattevő részére a szerződés teljesítéséhez erőforrást nyújtó szervezetnek nyilatkoznia kell.
Ajánlattevőnek nyertessége esetén az eredményhirdetéstől számított 8 napon belül a Kbt. 63. § (2)-(5) és 63/A.§ szerint kell igazolnia, hogy nem tartozik a kizáró okok hatálya alá.
III.2.2) Gazdasági és pénzügyi alkalmasság:
Az alkamasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: P.1/ ajánlattevő és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójának cégjegyzékben szereplő valamennyi számlavezető pénzintézettől származó, az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 60 napnál nem régebbi eredeti vagy közjegyző által hitelesített nyilatkozata az alábbi tartalommal:
— mióta vezeti a bankszámlát,
— számláján 1.1.2008.-at követően volt-e 30 napot meghaladó sorban állás.
Az alkalmasság minimumkövetelménye(i): P.1/ ajánlattevő és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó pénzintézeti nyilatkozatai alapján ne legyen megállapítható, hogy bankszámláján 1.1.2008. után 30 napot meghaladó sorban állás fordult elő.
III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság:
Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód:
M1. Ajánlattevő, valamint a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó az ajánlattételi határidőt megelőző két évben teljesített élelmiszerszállításainak referenciaigazolása a Kbt. 67. § (1) bek. a) pontjában foglaltak szerint, figyelemmel a 68. (1) bekezdésre.
M2. HACCP - tanúsítvány másolati példánya, vagy a Kbt. 68. § (4) bekezdés szerinti, vagy azzal egyenértékű minőségbiztosítási tanúsítvány másolati példányának benyújtása, annak hiányában a minőségbiztosítás érdekében tett intézkedések ismertetése.
Az alkalmasság minimumkövetelménye(i):
M1. Alkalmatlan az ajánlattevő, valamint a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, ha az ajánlattételi határidőt megelőző két évben összességében együttesen nem rendelkezik összességében legalább nettó 1 000 000 HUF értékű élelmiszer szállítására irányuló referenciával.
M2. Alkalmatlan az ajánlattevő, ha nem rendelkezik HACCP- rendszer működésére vonatkozó érvényes tanúsítvánnyal, vagy azzal egyenértékű tanúsított minőségbiztosítási rendszerrel, vagy annak hiányában nem csatolta a minőségbiztosítás érdekében tett intézkedések leírását.
III.2.4) Fenntartott szerződések:
Nem.
III.3) SZOLGÁLTATÁSMEGRENDELÉSRE IRÁNYULÓ SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES FELTÉTELEK
III.3.1) A szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) van-e kötve?:
III.3.2) A szervezeteknek közözlniük kell-e a szolgáltatás teljesítésében személyesen közreműködő személyek nevét és képzettségét?:

IV. SZAKASZ: ELJÁRÁS

IV.1) AZ ELJÁRÁS FAJTÁJA
IV.1.1) Az eljárás fajtája:
Nyílt.
IV.1.2) Az ajánlattételre vagy részvételre felhívandó jelentkezők létszáma vagy keretszáma:
IV.1.3) Az ajálattevők létszámának csökkentése a tárgyalás vagy a versenypárbeszéd során:
IV.2) BÍRÁLATI SZEMPONTOK
IV.2.1) Bírálati szempontok:
A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.
IV.2.2) Elektronikus árverést alkalmaznak-e?:
Nem.
IV.3) ADMINISZTRATÍV INFORMÁCIÓK
IV.3.1) Az ajánlatkérő által az aktához rendelt hivatkozási szám:
IV.3.2) Az adott szerződésre vonatkozóan korábbi közzétételre sor került-e?:
Nem.
IV.3.3) A dokumentáció és egyéb iratok vagy ismertetők (versenypárbeszéd esetében):
A dokumentáció beszerzésének határideje: 23.11.2009 - 12:00.
Kell-e fizetni a dokumentációért:
Ár: 25 000 HUF.
A fizetés feltételei és módja: A dokumentáció ellenértékét (20 000 HUF + Áfa) a PRO-VITAL 2000 Kft. K&H Bank Rt-nél vezetett 10400126-49575052-53551002 számú bankszámlájára kell befizetni.
IV.3.4) Az ajánlattételi határidő, illetve a részvételi határidő:
23.11.2009 - 12:00.
IV.3.5) Az ajánlattételi felhívás megküldése a kiválasztott jelentkezők részére:
IV.3.6) Az(ok) a nyelv(ek), amely(ek)en az ajánlatok, illetve részvételi jelentkezések benyújthatók:
Magyar.
IV.3.7) Az ajánlati kötöttség minimális időtartama:
Időtartam napokban: 60 (az ajánlattételi határidő lejártától számítva).
IV.3.8) Az ajánlatok felbontásának feltételei:
Dátum: 23.11.2009 - 12:00.
Hely: Pro-Vital 2000 Kft. MAGYARORSZÁG, 1118 Bp., Késmárki u. 8.
Az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosult személyek: igen.
A Kbt. 80. § (2) bekezdés szerinti személyek.

VI. SZAKASZ: KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

VI.1) A KÖZBESZERZÉS ISMÉTLŐDŐ JELLEGŰ-E?:
Nem.
VI.2) A SZERZŐDÉS KÖZÖSSÉGI ALAPOKBÓL FINANSZÍROZOTT PROJEKTTEL ÉS/VAGY PROGRAMMAL KAPCSOLATOS?:
Nem.
VI.3) TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
VI.3.1) Az eredményhirdetés tervezett időpontja: 4.12.2009 (11:00). Pro-Vital 2000 Kft. MAGYARORSZÁG, 1118 Budapest, Késmárki u. 8.
VI.3.2) A szerződéskötés tervezett időpontja: Az eredményhirdetést követő 8. napon.
VI.3.3) A dokumentációval kapcsolatos további információk:
Rendelkezésre bocsátásának módja: személyesen az átutalás banki kivonattal történő leigazolásával a Pro-Vital 2000 Kft. hivatalos helyiségében (MAGYARORSZÁG, 1118 Budapest, Késmárki u. 8.) munkanapokon 10:00-14:00 óráig az ajánlati felhívás megjelenése napjától az ajánlattételi határidő lejártáig. Az ajánlattételi határidő lejártának napján 9:00-12:00 óráig. A dokumentáció megküldése a Kbt. 54. § (4) bekezdése szerint.
VI.3.4)
1. Az ajánlatnak tartalmaznia kell ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak az alábbi iratait:
— Ajánlattételi határidő időpontjánál 60 napnál nem régebbi cégkivonat másolata, amennyiben a cégkivonat szerint el nem bírált módosítás van folyamatban, az esetleges változásbejegyzési kérelem a cégbíróság érkeztető bélyegzőjével ellátott példánya másolata,
— egyéni vállalkozó esetében a vállalkozói igazolvány hitelesített másolata,
— Az ajánlatot aláíró valamennyi személy érvényes aláírási címpéldánya, másolati példánya.
2. Közös ajánlattétel esetében az ajánlathoz csatolni kell a közös egyetemleges felelősségvállalásról szóló megállapodás eredeti vagy hitelesített másolati példányát (konzorciális szerződést), amely tartalmazza az ajánlattevők között, a közbeszerzési eljárással kapcsolatos hatáskörök bemutatását, kijelöli azon ajánlattevőt, aki a konzorciumot az eljárás során kizárólagosan képviseli, illetőleg a közös ajánlattevők nevében hatályos jognyilatkozatot tehet. A megállapodásnak azt is tartalmaznia kell, hogy a közös ajánlattevők nyertességük esetén a szerződésben vállalt valamennyi kötelezettség teljesítéséért minden egyes ajánlattevő készfizető kezesként együttes és egyetemleges felelősséget vállal.
3. A ajánlatokat cégszerűen aláírva, folyamatos lapszámozással és tartalomjegyzékkel ellátva, nem bontható kötésben, lezárva, 1 eredeti és 2 másolati példányban kell benyújtani. A példányok esetleges eltérése esetén az eredeti példány számít mértékadónak. Az eredeti példány minden tartalommal rendelkező oldalát szignálni kell. A borítékokat az alábbi felirattal kell ellátni:
"Sopron - Élelmiszer 2010 - Tilos felbontani a határidő lejártáig.".
Az "eredeti" ajánlatban szereplő valamennyi nyilatkozatnak eredetinek kell lennie, az egyéb dokumentumok egyszerű másolatban is benyújthatóak.
4. Minden ajánlattevőnek és a teljesítésben 10 %-ot meghaladó mértékben közreműködő alvállalkozónak a cégkivonattal egyezően kell nyilatkoznia arról, hogy bankszámláit mely pénzintézetek vezetik és arról, hogy a megnevezetteken kívül más pénzintézet nem vezet részükre bankszámlát. Amennyiben a cégkivonatban még szerepelnek olyan bankok, amelyeknél a számlavezetés már megszűnt, de a változás bejegyzése a 30 napnál nem régebbi keltezésű cégkivonat kiadásának időpontjáig nem történt meg, úgy szükséges a bank felé megküldött felmondó levél vagy a bank - számlavezetés megszűnésének időpontjára vonatkozó - nyilatkozatának becsatolása is.
5. A pénzintézeti igazolások a különböző bankok gyakorlatának megfelelően eltérő formájúak és tartalmúak lehetnek, de mindegyiknek egyértelmű választ kell adnia a felhívásban megfogalmazott pénzügyi alkalmassági követelmények teljesülésére.
6. Ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozóknak nyilatkozniuk kell, hogy az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 60 napnál nem régebbi cégkivonat kiállításának időpontja óta változásbejegyzést kezdeményeztek-e.
7. Az ajánlatnak tartalmaznia kell a Kbt. 70. § (2) bekezdése szerinti ajánlattételi nyilatkozatot, a Kbt. 71. § (1) bekezdés a), b) és c) pontja, valamint a (3) bekezdés szerinti nyilatkozatot.
8. Jelen ajánlati felhívásban, valamint a dokumentációban nem szabályozott kérdésekben a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény az irányadó.
9. Ajánlatkérő a hiánypótlás lehetőségét a Kbt. 83. § (2) bekezdése szerint biztosítja.
10. A III.2.2) és a III.2.3) szerinti előírások a minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételét képező minősítési szempontokhoz képest szigorúbbak.
VI.4) JOGORVOSLATI ELJÁRÁS
VI.4.1) A jogorvoslati eljárást lebonyolító szerv:

Közbeszerzések Tanácsa Közbeszerzési Döntőbizottság, Margit krt. 85., HU-1024 Budapest. Tel.  +36 13367776. Fax  +36 13367778.

VI.4.2) Jogorvoslati kérelmek benyújtása:
A jogorvoslati kérelem benyújtásának határidejére vonatkozó pontos információ: A Kbt. 323. § szerint.
VI.4.3) A jogorvoslati kérelmek benyújtására vonatkozó információ a következő szervtől szerezhető be:

Közbeszerzések Tanácsa Közbeszerzési Döntőbizottság, Margit krt. 85., HU-1024 Budapest. Tel.  +36 13367776. Fax  +36 13367778.

VI.5) E HIRDETMÉNY FELADÁSÁNAK DÁTUMA:
5.10.2009.
First Previous  20/27 Next Last