datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Városi hírek Turisztikai Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Kazuno


www.city.kazuno.akita.jp/english.jspkazuno.jpgKazuno 1972-ben a szomszédos városokból - Hanawa, Towada, Hachimanta, Osarizawa - létrehozott Kazuno City-ből és Kosaka nagy városokból áll, mely a Towada-tónál, AKITA megyében található.
A városrészek mindegyike őrzi sa-ját karakterét és régi örökségét. A Stone Circle-i romok bizonyítják, hogy már legalább 4.000 éve élnek itt emberek. A Towada-tó egy vulkanikus kráterből alakult ki. Mélysége 347 méter, ezzel Japán harmadik legmélyebb tava. Kerülete 45 km. A tó legnagyobb folyója az Oirase folyó. A hossza mentén sok csodála-tos vízesés ömlik bele. A Hachimantai hegyeket gyakran nevezik a Vulkánok múzeumának, minthogy a vulkanikus folyamatok sok típusa észlelhető ezen a területen.
Tengerszint feletti magassága 1.614 m, így ez Kazuno legmagasabb pontja. 15 forróvizű forrás egyike a Hachimantai közelében található.
Kazuno természeti, gazdasági kincsei a tiszta víz és a vitathatatlanul legjobb rizs Japánban. Adottságai tökéletesek a sake készítéséhez, mely tradicionális alkoholtartalmú ital.
A japán kertek nyugalmát és finomságát legenda övezi. Ez a természet és művészet egy mérlege, visszatükrözi Japán esztétikus kivonatát. Japán kőkertet avattak fel 2009. augusztus 18-án a Barátság parkban, melyet a német SCHLOSS Ronsperg Jótékonysági Alapítvány ajándékozott Sopron számára a Páneurópai Piknik 20. évfordulójára.


Kazuno jellemzője a művészet speciális megnyilvánulása és a gyakran megjelenő forróvízű fürdő. Minden évben Kazuno minden egyes városában különböző színes és mozgalmas fesztiválokat rendeznek. Ez a szokás körülbelül 80 éves múltra tekint vissza.